Tuesday, May 12, 2015

SPONSORED REVIEW: Eyelash Extension at Tokyo Belle

Hello Bunnies❤

This will be my first post this month and I'm here to talk about my first experience of doing eyelash extension. I'm sorry I'll be writing this post in Bahasa (I might mix it with English).

Jadi, ini pertama kalinya aku mencoba eyelash extension. Aku lebih suka pake bulu mata palsu sebelumnya cuman ada saat lelah untuk pasang copot pasang copot, dan aku mikir bisa ga sih punya bulu mata kayak bulu mata palsu? Jujur aku ga kepikiran untuk melakukan eyelash extension, I never really know that thing even ada jadi aku ga nyari. 
But then thanks to Kawaii Beauty Japan and Tokyo Belle yang kasih kesempatan aku ngerasain extent bulu mata❤ for the first time. Aku seneng banget dan ga sabaran untuk cepet-cepet pasang. 
Akhirnya awal Mei ini aku ke Tokyo Belle yang di Pacific Place bareng pacarku.

Tokyo Belle sendiri menyediakan 3 perawatan eksklusif untuk kliennya, yaitu:
- Slimming Treatment
- IPL Hair Removal
- Eyelash Extension
Kalian bisa cari info lebih lanjut di website mereka yah! (tinggal klik setiap kata Tokyo Belle)

Friday, April 24, 2015

MAKE-UP REVIEW: L.A Girl Pro.Conceal HD Concealer

Hello Bunnies❤

I'm back!!! Finally!! 
And yes with another new review of my current concealer that I'm using.
Before I purchase this item, I read, searched, googled every information I could get about this product.
It's just I don't want to waste money in buying wrong product. Thankfully, I don't! I'm glad I did buy this product. Wanna know why? Please keep reading..

Wednesday, April 8, 2015

DIARY: I Miss Blogging

Hello Bunnies❤

one thing to say! 
I MISS BLOGGING SO MUCH, but I lost motivation in doing it, somehow. I wonder why too.

But I made a promise to myself, that I will start blogging again this month!
I'm done with my studies, I'm basically free at the moment. All I'm doing now is relaxing. But somehow, it's not even relaxing because i'm doing chores that seems endless to do. I learn to be a housewife and a maid. :( 

So, I hope you guys miss me as much as I miss you guys, and blogging.
I'll do better!!!!!!!!! 


xoxo
Deedee Young

Thursday, March 5, 2015

REVIEW: Dr. Titi Moertolo Dermatovenerologis Skin and Beauty Clinic

Hello Bunnies❤
This will be my first post this month, and I'm truly sorry for not updating much. I will try harder in putting more efforts on blogging. This time I'll be reviewing about something I did almost 2 weeks ago, and I'm truly sorry again before, because I'm going to write this in Bahasa (kinda mixed it with English if I didn't know how to write it in Bahasa)

Waktu sekitar beberapa minggu yang lalu, pihak dari klinik Dr. Titi sendiri contacted me said that she invited me untuk mencoba beberapa treatment di Klinik Dr. Titi Moertolo. I was excited and at the same time sedikit takut, jadi aku tanya kira-kira apa aja yang bakal dilakuin. She said, aku bakal ketemu sama Dr. Titi dulu untuk skin assessment, sambil pas itu aku bisa tanya-tanya apa aja yang mau aku tanya, setelah itu akan dilakukan skin facial and treatment khusus Dr. Titi. She warned me before, the facial will hurt abit because it's a medical procedure, bukan sekedar pijit-pijit muka pakai cream aja. dan sebagainya.. nanti aku jelasin dibawah! Stay with me yah, ini akan jadi post yang lumayan panjang dan penuh tulisan. 

Aku putusin dateng hari Sabtu dimana aku ditemenin pacarku untuk bantu foto-foto pas disaat aku ga bisa foto sendiri, dan pula Benhill sangat jauh dari tempat aku tinggal, aku ga bakal nyasar sih tapi lebih enak kalo ada yang nemenin kan?? hihi

Monday, February 16, 2015

Rini Cesillia's Valentine's Day K-Pop Make Up Challenge

Hello Bunnies❤
How was your Valentine's Day? I had such rough day but glad we both (me and my boyfriend) could make it through! I love him even more.

I'm joining Ci Rini's Makeup Challenge but I'm not able to make new look so I'm using this one. 
I believe K-pop make up has this "natural" thing their known as, and since I'm doing natural pink Valentine's Day makeup so, I'm joining her makeup challenge. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...